Blog

Hormooncoach 1.0


Hormooncoach 1.0
Zomer 2021/najaar 2021

Ojeee ik bedenk me ineens dat ik door alle corona gedoe nooit meer gedacht heb aan mijn BGN punten.  Wanneer moet ik eigenlijk mijn punten gehaald hebben? En nog belangrijker: hoeveel punten moet ik nog?

Gelijk maar even kijken op mijn portaal van het BGN. OMG maart 2022!!!! En ik moet nog 11 punten!!! (15 punten per 3 jaar) om aangesloten te blijven bij onze beroepsvereniging moet ik altijd punten halen. Dit om up to date te blijven met kennis.

Even een flink stressmomentje. Dat betekent dus dat ik nog maar 8 maanden de tijd heb. Ik ben natuurlijk veel te laat begonnen met er überhaupt over na te denken.  Maar het laatste 1.5 jaar was ook zo raar.

Gelukkig heb ik wel nagedacht over welke studies ik nog graag zou willen doen: hormooncoach en orthomoleculair.  Maar welke ga ik dan nu doen?

Dan ga ik voor hormooncoach, want die kan ik dan gaan volgen bij mijn collega van Opleidingen 2000.

Ik ga Tim gelijk appen zodat ik z.s.m. kan starten, want hormooncoach lijkt mij geen kattenpis.

Gelukkig een paar dagen later ontvang ik mijn lesmateriaal.  I.v.m. corona heb ik er bewust voor gekozen om de opleiding On Demand te gaan volgen.

Maar dat vergt natuurlijk ontzettend veel discipline.  Daarom agenda erbij en 2 dagen per week vrij plannen voor de studie.  Ook informeer ik mijn collega’s, dat ik dus door de studie even geen extra dingen kan doen.

Want naast de studie gaat mijn werk als coach natuurlijk ook gewoon door.  En laten we niet vergeten: ik heb ook nog een gezin. Die voor mij het aller belangrijkste is 😀

Vol goede moed start ik met mijn 1e online les. Wow dat is pittig zeg. Maar de docent Mirjam heeft zoveel kennis en ze legt alles goed uit.  Wat doen ze en welk orgaan produceert ze. Super interessant maar 8 uur achter de pc vind ik misschien nog wel het meest lastig s)

Midden in mijn 2e online les krijg ik een appje: Johanna ik heb een super leuk project voor je. Start volgende week tot aan de najaar vakantie.  2 dagen per week.

Dilemma: wat ga ik doen? Laat ik zo’n mooi en gaaf project lopen? Pffff nee ik ga voor het project en stel mijn studie uit.

Wordt vervolgd

Laat je even weten wat je van dit bericht: Hormooncoach 1.1 vindt?

Gerelateerde artikelen: https://www.yourcoach.nu/blog/

Volg ons op facebook of op instagram

Your Coach

Wij willen graag mensen inspireren om gezonder te leven. Dit doen wij door het delen van onze kennis in onze blogs. Daarnaast coachen wij op gebied van voeding, beweging en gedrag. Persoonlijke Coaching – Groep Coaching – Online Coaching – Personal Training

Geen dieet, maar ontwikkelen van een gezond voedingspatroon. Voeding, Beweging en Gedrag zijn onze 3 pijlers. Wij maken persoonlijke voeding- en beweging schema´s, afgestemd op jouw doel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright 2017-2024 Your Coach | Design en ontwikkeling door: MarqMedia
Algemene voorwaarden | Privacyverklaring
×
Neem contact op