Blog

80% Voeding & 20% Vulling


80% Voeding & 20% Vulling

Omdat veel cliënten van ons zich 100 procent aan het voedingsschema willen houden en zichzelf teleurstellen als ze eens iets anders eten. Heb ik van de week in de praktijk maar even opgebiecht dat ik elke weekend de 80-20 regel toepas. Anders kan ik het gewoon weg niet volhouden. Dit betekent dus dat ik mij dan voor 80 procent aan het voeding schema houd en de andere 20 procent vul ik aan met dingen die ik lekker vind. Dit tot een maximum van het totale aantal kcal natuurlijk.

Wat ik vaker heb gezegd: het hoeft niet perfect te zijn, als het maar werkt voor jou!

Al onze cliënten mailen regelmatig foto’s van hun proces. Veel van hun vinden dit best een dingetje. Wat ik begrijp want het is ook best gek om foto’s van jezelf te maken in een spiegel (tenminste dat vind ik). Maar dit is de enige manier om resultaten te blijven zien. De weegschaal geeft je namelijk steeds minder info hoe dichter je bij je doel komt.

Liefs Johanna

Laat je even weten wat je van dit bericht: 80% Voeding & 20% Vulling vindt?

Gerelateerde artikelen: https://www.yourcoach.nu/blog/

Volg ons op facebook of op instagram

Your Coach

Wij willen graag mensen inspireren om gezonder te leven. Dit doen wij door het delen van onze kennis in onze blogs. Daarnaast coachen wij op gebied van voeding, beweging en gedrag. Persoonlijke Coaching – Groep Coaching – Online Coaching – Personal Training

Geen dieet, maar ontwikkelen van een gezond voedingspatroon. Voeding, Beweging en Gedrag zijn onze 3 pijlers. Wij maken persoonlijke voeding- en beweging schema´s, afgestemd op jouw doel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright 2017-2024 Your Coach | Design en ontwikkeling door: MarqMedia
Algemene voorwaarden | Privacyverklaring
×
Neem contact op